fredag den 18. april 2014

1.päev: 11.04.2014

Äratus jube vara. Lendasime hommikul Kopenhaagenist Frankfurti kaudu Barcelonasse.

Teekond lennujaamast hotelli vôttis omajagu aega. Kôigepealt tuli sôita rongiga, siis metrooga. Rongis puhus keegi rahvale meelelahutuseks pasunat ja pärast kôndis korjanduskarbikesega ringi.

Metroosüsteem oli alguses pisut arusaamatu, aga mingil hetkel käis klôps ja tasapisi hakkas koitma, kuidas asjad toimivad. Aga see klôps ei käinud kahjuks meie reisiseltskonnal  kôigil üheaegselt. Kangekaelseim meist istus vaatamata ilmekatele ja illustratiivsetele metroosiltidele järjekindlalt valel suunal ja ootas, et äkki tuleb järgmine metroorong ikkagi vasakult (kuhu meil oli vaja kulgeda), mitte paremalt ning keeldus kahe ülejäänud isendi argumente kuulamast.

Mingil hetkel hakkas ka talle tunduma, et nii vist ikka ei lähe. Aga see oli siis muidugi tema enda idee. MOTT.

Kangekaelne tegelane oli vahepeal jôudnud 100 krooni vôrra vaesemaks jääda, kuna tal oli julgust edasise teekonna suuna üle reisiseltskonna noorima liikmega kihla vedada.

No vot. Jôudsimegi lôpuks hotelli/korterisse. Puhkasime. Kôndisime ümbruskonnas ringi ja manustasime kohalikus söögikohas tapast. Väljas oli mônus soe. 20 kraadi ringis:-)

Läksime vara magama.

Minul oli järgmise päeva plaan juba môtetes môlkumas.

Ingen kommentarer: